avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neacordare cheltuieli de judecata, procedura, temei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neacordare cheltuieli de judecata, procedura, temei juridic

Buna ziua, am avut un proces pe care l-am castigat iar instanta a omis sa se pronunte pe cheltuielile de judecata privind onorariu avocat desi chitanta a fost depusa la dosar si a dat doar taxa judiciara de timbru, hotararea nu mi-a fost comunicata, am observat abia acum cand m-am dus si am scos sentinta definitiva si irevocabila.
Sa fac o actiune separata in pretentii, daca da puteti sa-mi spuneti va rog impotriva cui sa ma indrept, ce art. sa invoc conf. noului cod de pr. civ, si daca se plateste taxa de timbru?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judecata SPQR88 SPQR88 Buna ziua Am caztigat un proces recent urmand ca termenul de recurs sa expire marti pe 2 august 2011. Intrebarea mea este: care este procedura de cerere a ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala MIHAELAX MIHAELAX Buna ziua, Instanta de fond a omis in pronuntare o chitanta in valoare de 500 lei , reprezinta avans taxa de timbru, intre timp a avut loc si recursul, avem ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata cerute pe cale separata ContSters22096 ContSters22096 daca in cadrul unui proces nu au fost cerute cheltuieli de judecata de catre partea care a castigat, acestea pot fi cerute pe cale separata? instantele admit ... (vezi toată discuția)