avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Transcriere deces inregistrat in Germania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Transcriere deces inregistrat in Germania

O ruda a decedat in Germania.
Oficiul Registrului Civil al primariei din Germania a eliberat un extras al actului de deces in care la rubrica 4 " Data si locul decesului" este mentionat un interval de timp si nu o data exacta.
Serviciul de stare civila a primariei din Romania refuza transcrierea pe motiv ca in extrasul german nu este inscrisa o data a decesului ci un interval.
Ce este de facut?

Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:15, 15 Noiembrie 2013
Cum sa fie un interval :-/
Trebuie sa fie data exacta, sunteti sigur ca este Sterbeurkunde si nu altceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria din uk este recunoscuta in roomania? cleopatra_000042 cleopatra_000042 buna!sunt casatorita in uk cu un tip din 2010,mai mult pentru a obtine actele (o mare prostie)ne-am separat imediat dupa casatorie,eu stau cu iubitul meu acum ... (vezi toată discuția)
Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte de stare civila intocmite in strainatate si intocmirea/transcrierea lor Sergiu Alexandru Sergiu Alexandru Certificatul de deces al unui cetatean roman decedat in stat membru al Conventiei de la Haga (Germania) se comunica de catre autoritatile Germaniei ... (vezi toată discuția)