avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis de conducere

am avut dosar penal pt conducere fara permis in 2009 si am fost condamnat la un an cu executare in 2010 dar am executat 8 luni. as vrea sa stiu cand este posibil sa pot da de permis auto?
Cel mai recent răspuns: sarahdom13 , utilizator 18:27, 16 Noiembrie 2013
Dupa ce intervine reabilitarea.
cyan a scris:

Dupa ce intervine reabilitarea.

Da, daca a fost condamnat in baza art 86 alin.1 din OUG 195/2002.
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2013
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
si oare cati ani trebuie sa treaca ,pt a putea sa imi fac reabilitarea? multumesc
Intervine reabilitarea de drept dupa 3 ani.Calculati 3 ani din momentul in care s-a implinit si restul de pedeapsa neexecutata.
va multumesc mult pt informatii si ajutorul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis - pedeapsa, antecedente fr3ya20 fr3ya20 ce pedeapsa primeste o persoana prinsa conducand un autovehicul pe drumurile publice fara permis de conducere? a avut in 2000 o pedeapsa cu suspendare,nu a ... (vezi toată discuția)
Calcul termen art 116 oug 195/2002 remus11 remus11 Buna ziua,cum se calculeaza termenul prevazut de art 116 al 1 lit a,din oug 195/2002 ([b] au trecut 6 luni de la data executării pedepsei amenzii sau a ... (vezi toată discuția)
Scoala soferi/obtinere permis, cu condamnare la oug alexandra31 alexandra31 Buna ziua am si eu o intrebare, logodnicul meu a fost condamnat pentru conducere fara permis la o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere, cunoastem faptul ca ... (vezi toată discuția)