buna ziua firma mea are o datorie catre fisc de 209.000roni constand in tva,impozit pe profit,penalitati si alte cheltuieli.Firma are doar o masina care costa 10% din datorie iar eu ca administrator nu am nimic,intrebarea este ce mi se poate intimpla neavand din ce sa platesc:sorry::
daca nu sunt datorii aferente impozitelor si contributiilor cu retinere la sursa, nu ti se intampla nimic. Trebuie sa iei in seama insa ca daca ti se imputa insolventa (ex: folosire bunuri/bani societate in interes personal), ti se poata atrage raspunderea patrimoniala. Adica... atunci cand ai venituri te executa
multumesc de raspuns.sunt si datorii aferente contributiilor (cas etc)dar as mai avea de incasat vreo 50000 roni garantii din lucrari in acest caz se iau in considerare acesti bani
retinerea si nevirarea in 30 de zile de la scadenta a impozitelor cu retinere la sursa este infractiunea de evaziune. E posibil sa nu mai poti sa-ti faci alta firma daca te condamna.
Evaziune????????
princessmaya
buna ziua.as dori sa ma lamuriti si pe mine putin. Am un SC iar in ultimul timp cei de la finante ne dau batai de cap.Mai intai au mers la intimidare ca,daca ... (vezi toată discuția)
Stopaj la sursa
ever4ever
Buna seara,
Detin o firma iar in anul 2009 nu am obtinut venituri din incasari, n-am avut nici profit, am platit salariile din aport propriu pentru ca din ... (vezi toată discuția)