avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lnselaciune, redeschidere dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lnselaciune, redeschidere dosar

Este adevarat ca art 215(alin 2),nu beneficiaza de gratiere?
A luat tot pe el ,defapt era urmarit alt prieten de a lui ,dar acesta avea o fetita de 3 ani acasa si a spus el este vinovat de tot.Daca ar recunoaste ca nu el este defapt infractorul ci celalalt ,oare s-ar mai putea redeschide dosarul?

Alte discuții în legătură

Legea privind accelerarea proceselor gabytza84 gabytza84 poate cineva sa imi spuna daca MICA REFORMA IN JUSTITIE aduce ceva beneficii persoanelor aflate deja in privare de libertate,li se poate reduce din ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea roxiroxana roxiroxana Buna,am un prieten care a luat 3,2 luni cu executare fiind incadrat la art .215(alin2),definitiva,el nu s-a prezentat pentru a putea fi pusa in aplicare ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan bogdan_adrian093 bogdan_adrian093 Buna ziua! In primul rand vreau sa specific ca regret fapta enorm si ca a fost prima si ultima oara cand fac asa ceva. Am 23 de ani, sunt student. Nu am ... (vezi toată discuția)