Buna seara!
In decembrie 2011 am platit anticipat onorariul stabilit prin contratc cu avocatul care urmna sa ma reprezinte intr-o cauza civila. Desi au trecut aproape 2 ani de la plata prin transfer bacar avocatul respectiv nu a emis factura.
De curand l-am contactat solicitand factura fiscala. Mi-a raspuns prin e-mail ca fiind un cabinet individual de avocatura nu este supus obligatiei de a emite factura si nici chitanta fiscala nu imi poate da, intrucat am dovada de transfer din contul meu in contul sau; a adaugat insa ca va solicita si el personal bancii o dovada a transferului de bani care a avut loc.
Eu am avut si am convingerea ca orice profesionist care incaseaza certe sume de bani trebuie sa emita factura fiscala clientului sau. Gresesc?
Este corect si legal ceea ce imi spune acest avocat?
Multumesc oricui va avea bunavointa, amabilitatea si disponibilitatea de a raspunde intrebarii mele!
Documente contabile
fim69
O societatea comerciala a emis in perioada 1996-2000 facturi pentru un sediu inchiriat unui cabinet de avocatura. SC s-a inregistrat in contabilitate, ... (vezi toată discuția)