avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere baroul sibiu 2009?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere baroul sibiu 2009?

salut imi puteti spune de cate ori pe an se organizeaza concursul pentru admiterea in barou si cam in ce perioade? si daca se cunoaste data cand va fi organizat exam.pt baroul jud.sibiu 2009?multumesc
Cel mai recent răspuns: graciela , utilizator 22:28, 11 Mai 2009
Buna.Examenul pentru admiterea in barou se sustine o singura data pe an, in general in lunile noiembrie,decembrie.Incepand de anul acesta examenul este national si se va sustine probabil la Bucuresti
ce sa inteleg prin national?acolo doar se va sustine nu...?
Da va fi un singur examen pe intreaga tara
nu se stie daca se va sustine numai la Bucuresti, ci este mai probabil sa se desfasoare astfel: subiectele unice tip grila sau/si grila deschisa si eventual corectura la Bucuresti de comisii numite de UNBR (si nu de barouri ca pana acum)

totul este insa numai la nivel de zvon inca. luati-o ca atare.
Examenul de anul trecut la Sibiu a fost pe 6 decembrie. I

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2010 ContSters67773 ContSters67773 Stiu ca este mult prea devreme sa vorbim despre modul in care se va desfasura examenul de primire in profesia de avocat 2010 ( Examenul de admitere in Barou), ... (vezi toată discuția)
Admiterea in avocatura 2009 si noile coduri mtoderic mtoderic Am tot auzit vorbindu-se in ultima vreme despre faptul ca se intentioneaza adoptarea noilor coduri (civil, penal, procedura civila si procedura penala) pana in ... (vezi toată discuția)
Sustinere admitere avocatura- test grila sau clasic? ContSters126583 ContSters126583 Sustinerea pentru admitere in avocatura aveti idee cum se va desfasura- test grila sau clasic? Am auzit ca sustinere pe centre a fost doar o proba si ca din ... (vezi toată discuția)