avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Sustinere admitere avocatura- test grila sau clasic?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Sustinere admitere avocatura- test grila sau clasic?

Sustinerea pentru admitere in avocatura aveti idee cum se va desfasura- test grila sau clasic? Am auzit ca sustinere pe centre a fost doar o proba si ca din toamna se va reveni la subiectul clasic- teorie sustinut la fiecare Barou. Eu sunt adepta grilelor datorita faptului ca sunt concise....si nu trebuie sa reproduci subiectele. Astfel se reduce si *inflatia de asa zisi avocati* admisi datorita privilegilor acordate de unele Barouri! Procentul la admitere a fost redus pt ca asta a presupus o pregatire adecvata si multi erau obisnuiti cu vechiul sistem, nu toti :D ! Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 13:54, 11 Mai 2010
La examenul din sept. 2010 sunt programate 5 zile de examen, deci cel mai probabil vor fi 5 examene sinteza. Daca ar fi fost grila, 2 zile erau suficiente, cum a fost in feb.

Dar, nu se stie niciodata. Parerea mea e ca se va hotari la Congresul avocatilor din iunie, Mamaia, pt ca au acest subiect pe ordinea de zi.

Si aveti aici toate discutiile de pana acum referitor la examenul de admitere:
www.avocatnet.ro/content/for...
Deocamdat nu se stie nimic in mod oficial.ramane sa aflam,curand sper,date referitoare la examen,modalitatea de sustine etc.

Cel ami bine ar fi sa postati intrebarile/nelamuririle etc dvs.in acest topic,destinat admiterii in avocatura 2010:
www.avocatnet.ro/content/for...
Buna!
La UNBR tot este imprevizibil. Cred ca nici domniile lor nu stiu inca modalitatea de examinare din toamna, chiar daca au pus cele 5 zile de examen in calendarul dansilor. Se pot razgandi oricand, nu? Doar nu ii doare mana, suntem obisnuiti cu "surprize surprize " by UNBR.
Eu am auzit alta gaselnita, ca in toamna o sa fie clasic , apoi se va organiza din nou in feb -martie 2011 o extrasesiune de grila.
Cine sa-i mai inteleaga?
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
ContSters67773, utilizator
@Diana
Se va hotari la Congres, ca asa au facut si anul trecut. Ce li se nazare in restul anului hotarasc la Congres in Mamaia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

master drept ubb cluj 2012 yohy yohy Buna, Intentionez sa ma inscriu la master la UBB specializarea \\\\"Dreptul national si european al afacerilor\\\\". Ma puteti ajuta cu anumite informatii ... (vezi toată discuția)
Bibliografie examen grefieri ioana marc ioana marc sunt noua pe forum si as vrea sa va intreb daca pt admiterea sng invatati dupa subiectele existente , tematica 2010 cred ca s-a dat in februrarie dupa aceste ... (vezi toată discuția)
Admitere barou oct 2011 opisscitum opisscitum Deschid acest topic in speranta de a ne ajuta reciproc cu informatii si materiale legate de examenul de primire in profesia de avocat(stagiar) pt sesiunea oct ... (vezi toată discuția)