avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Master Drept UBB Cluj 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Master Drept UBB Cluj 2012

Buna,
Intentionez sa ma inscriu la master la UBB specializarea "Dreptul national si european al afacerilor". Ma puteti ajuta cu anumite informatii referitoare la acest master?
Stiti ceva referitor la examenul de admitere, daca va fi grila sau subiect clasic?
Mentionez ca pe site-ul facultatii nu este precizatata modalitatea de sustinere a examenului de admitere, ci numai tematica, care nu depaseste in total 50 pagini, ceea ce mi se pare cam "suspect" tinand seama de faptul ca in anii de facultate nu am avut niciodata (nici macar pentru un seminar) de invatat atat de putin .

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Bibliografie examen grefieri ioana marc ioana marc sunt noua pe forum si as vrea sa va intreb daca pt admiterea sng invatati dupa subiectele existente , tematica 2010 cred ca s-a dat in februrarie dupa aceste ... (vezi toată discuția)
Sustinere admitere avocatura- test grila sau clasic? ContSters126583 ContSters126583 Sustinerea pentru admitere in avocatura aveti idee cum se va desfasura- test grila sau clasic? Am auzit ca sustinere pe centre a fost doar o proba si ca din ... (vezi toată discuția)
Studii necesare unui avocat Alina B. Alina B. am licenta data la alta facultate si acum incep masterul acolo. Intre timp citesc si invat autodidact si dupa bibliografia de la facultatea de drept. am aflat ... (vezi toată discuția)