avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Bibliografie examen grefieri
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Bibliografie examen grefieri

sunt noua pe forum si as vrea sa va intreb daca pt admiterea sng invatati dupa subiectele existente , tematica 2010 cred ca s-a dat in februrarie dupa aceste subiecte.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 22:36, 9 August 2010
Da este buna tematica iar subiectele trebuie luate orientativ deoarece nu se stie inca ce tip de examen va fi grila sau clasic.In septembrie se va afisa pe siteul www.unbr.ro tematica si subiectele pentru examenul din luna noiembrie 2010.
Atunci vom sti exact ce si cum.......;)
@satelix
User-ul a intrebat,din cate am inteles, despre admiterea la SNG (Scoala Nationala de Grefieri),nu de Barou. UNBR nu are nicio legatura cu asta.;)

@ioana marc

Aici cred ca aveti mai multe sanse sa primiti un raspuns!:)
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare concurs sng dupa reabilitare andreiion88 andreiion88 Buna seara, Credeti ca as putea sa particip la concursul de admitere in SNG(Scoala Nationala de Grefieri) dupa ce voi fi reabilitat? Conditiile de ... (vezi toată discuția)
Subiecte admitere barou sergiu balint sergiu balint stiti cumva daca se afiseaza subiectel de examen pentru admitere in barou sesiunea noiembrie 2010? eu am subiectele din 2008, oare vor fi aceleasi? daca stiti ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)