avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Etapele juridice pentru retrocedarea padurii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Etapele juridice pentru retrocedarea padurii

De o luna am primit instiintarea de la primarie sa facem cererea pentru retocedarea padurii,padure care.nu e trecuta in acte ca parcela,pozitionarea sau schita de la fondul funciar(nu exista) .Am facut o cerere pentru 1.2 Ha padure dupa spusele inginerului.Azi am fost pe teren iar suprafata este cam 40 arii pasune plina de tufisuri si aproximativ 80arii padure de pini.Impadurirea a fost facuta in1971 de Soc.de imbunatatiri funciare iar in prezent este in administrarea Ocolului silvic.Terenul a fost dobandit de bunica ca si despagubire de razboi ,teren arabil+pasune ia dupa nationalizare a fost transformat in 1971in suprafata si o parcela arabila.
Ce demersuri trebuie facute tinand cont ca nu e toata suprafata este padure si ce drepturi avem sa modificam conform realitatii din teren?

Alte discuții în legătură

Art 284 alin 7^2- cod fiscal valabil si pentru pasuni, fanete, vie, livada, balta, etc.? alex_yvan alex_yvan Buna ziua, Conform art 284 alin 7^2- Cod fiscal: Scutirea de la plata impozitelor şi taxelor locale, precum şi de la plata impozitului corespunzător ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie teren agricol in pasune vasilescu40 vasilescu40 detin o suprafata de 8,5 ha din care 2,5 ha sunt pasune, restul este teren arabil (pe un deal unde a fost o tentativa esuata de cultura vita de vie si unde au ... (vezi toată discuția)
Legea 193/2007 romeo mart romeo mart Am facut cerere de reconstituire a dreptului de propriettate pentru 15 ha teren ,ce reprezinta o suprafata peste cele 50 ha atribuite conform legii 18. ... (vezi toată discuția)