avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refacere gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refacere gard

As dori sa ma lamuriti in urmatoarea situatie:detin un teren pe care il am intabulat si cu toate masuratorile si planurile cadastrale facute>El este imprejmuit de un gard de vreo 50 de ani in stare avansata de degradare.Gardul e facut de parintii mei, insa am vorbit si cu vecinul ca sa fie totul ok si este de accord.In atare conditii mai este nevoie de aprobari din alta parte daca eu vreau sa-l renovez/refac pe acelasi loc?

Alte discuții în legătură

Ce inseamna act de buna vecinatate yulyus yulyus Am cumparat un teren intravilan prin contract de vanzare cumparare, am facut cadastru, avem intabulare si extras de carte funciara, am platit impozitul la ... (vezi toată discuția)
Teren in plus la masuratori mih4y mih4y buna ziua ce se poate intampla daca in urma masuratorilor topografice iese teren in plus ? mentionez ca pe actul de proprietate este trecuta o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Problema intabulare teren Ana2012 Ana2012 Se dezbate o mostenire legata de un teren cu casa; au venit cei de la cadastru si au inceput masuratorile conform actului de proprietate; -sa constatat ca ne ... (vezi toată discuția)