avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare de sanatate

Buna ziua,

Am facut primele angajari pe o firma pe data de 27.06.2013(depus personal revisal la itm),iar acum salariati vin si se plang ca nu apar asigurati la sanatate, ce trebuie sa fac?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 12:56, 21 Noiembrie 2013
Ati depus declaratia 112 in fiecare luna?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii firma cu inactivitate SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Am un SRL infiintat in decembrie 2011 dar care nu a avut deloc activitate. Pt. exercitiul financiar al anului precedent depun o declaratie pe ... (vezi toată discuția)
Problema revisal/anaf d112 octavianmateo96 octavianmateo96 Buna ziua. Intampin si eu cateva probleme si ar fi minunat sa ma puteti ajuta/lamurii daca ati trecut prin probleme de genul ... Lucrez de 4 luni la firma ... (vezi toată discuția)
Modificari in legislatia muncii Ramona Bosinceanu Ramona Bosinceanu Buna seara tuturor celor care mai stau inca cu ochii in calculatoare ( ca si mine:)) E adevarat ce mi-au auzit urechile? Contractele individuale de munca vor ... (vezi toată discuția)