buna ziua pentru toti
problema este urmatoare in 2008 am facut un contract credit de 3500ron si am platit cateva timp dupa urma nu am mai platit. am fost sunata de o societate de recuperare de mai multe ori ori un angajat ori un consultant juridic a sunat si azi a sunat spun ei ultima oara ca daca azi pana 5 nu platesc macar 500ron ea personal duce dosarul meu la executor care o sa vina la mine si o executa silit bonurile sau face poprire la salariu cel putin 350ron . o sa fiu sincer eu azi nu am de unde sa platesc 500 din salariul 900 si a spus doamna ca daca platesc factura la lumina atunci sa fac si rost de bani la asta. CE sa fac???? sunt ingrijorata:((
sincer nu imi amintesc de cand nu am platit dar vreo 3 ani sigur ca nu era un card de credit in valoare de 3500 ron si acum trebuie sa platesc 7000 spun ei dar de mult nu am primit nici o instiintare
Daca era card de credit, era pe un an de zile... si trebuia inlocuit anual Sigur este prescris de aceea va pun sa platiti, ca sa se intrerupa prescriptia. intre noi fie vorba nu prea au cum sa intrerupa o prescriptie deja implinita, dar ei incearca.
Daca va mai suna si sigur o sa o faca, le spuneti ca dreptul lor de a va executa silit este prescris, ca le promiteti sa cumparati o lumanare si o prescura si sa o sa dati un acatist de multumire pentru ca au lasat sa se prescrie dreptul lor de a va executa silit.
daca vor bani, sa se duca la munca.
No, ce v-a venit sa platiti in 2011, 100 lei? Ati intrerupt prescriptia. va pot executa silit.Poate aveti noroc si ati platit in 2012 cand era deja implinita prescriptia, altfel... va pun poprire pe 1/3 din salariu.