avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acceptul de a face fotografii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acceptul de a face fotografii

Ma judec cun copii tatalui meu vitreg pentru un apartament si acestia imi fac mereu fotografii la apratamentul care este deocamdata proprietatea mea.au voie fara acceptul meu sa faca fotografii la apartament sau mie? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ajutor-iesire din spatiu olympya olympya buna ziua. Tatal meu s-a recasatorit si a venit sa locuiasca cu bunica(mama tatalui meu) impreuna cu sotia lui.Casa bunicilor era bun comun al bunicii si ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa tatal vitreg cristinadorobantu cristinadorobantu buna ziua...eu ,sora si cu mama avem un apartament,de aproape 27 de ani...apartamen oferit tatalui meu natural si decedat....si platit de noi...cum era ... (vezi toată discuția)
mama vitrega nu ma lasa sa intru in casa rotarualin rotarualin buna seara as vrea sa ma ajutati cu o problema : tatal meu a murit acum ceva timp , impreuna cu mama vitrega in timpul casatoriei tata a cumparat un ... (vezi toată discuția)