avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transfer la cerere a unui functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transfer la cerere a unui functionar public

Pentru transferul la cererea functionarului public se acorda indemnizatia de transfer egala cu un salariu net?!
Cel mai recent răspuns: vasile2013 , utilizator 20:31, 18 Noiembrie 2013
Din cate cunosc legea 188 a functionarilor publici, in cazul mutarii la cerere nu se acorda aceasta indemnizatie, fiind vorba despre o mutare la cerere, insa este recomandat sa cititi varianta actualizata a legii 188 din 1999 a functionarilor publici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare temporară funcționar public Constantin Teodor Constantin Teodor Sunt mutat temporar într-o altă localitate la 300 km de domiciliu. Care sunt drepturile mele? Mi se plătește cazare, transport, masă? (vezi toată discuția)
Transfer functionar public DELIA DELEANU DELIA DELEANU Buna ziua.Va rog frumos,spuneti-mi si mie daca un functionar public se poate transfera de la o primarie la Administratia fiscala ?Desigur ,pe acelasi ... (vezi toată discuția)
Se poate transfera un functionar public daca angajatorul nu aproba ContSters137840 ContSters137840 cum se poate transfera un functionar public fara a avea acordul angajatorului ? (vezi toată discuția)