avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lesire indiviziune mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lesire indiviziune mostenire

Buna m-ar interesa cit ar costa o iesire din indiviziune de la mostenire.casa aprox 100mp si teren 754 mp , matusa mea are 50 % iar eu cu sora-mea 50%.problema ca matusa nici nu vrea sa vinda nici nu vrea sa cumpere decit la un pret derizoriu partea noastra, plus ca foloseste casa si terenul de vreo 3 ani singura si nici macar impozitul integral nu la platit,ca d fiecare cu cota lui.casa si terenul fac aprox 7-80 de mii lei si este in orasul Zimnicea in intravilan. deci cam cit ar fii cu totul cheltuieli de judecata, expertize, si daca cheltuielile se impart si ele tot pe cote parti? multumesc

Alte discuții în legătură

Dreptul de posesie prin uzucapiune caesar58 caesar58 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme pe care o am. Parintii mei( decedati in 1995 si 2000), impreuna cu unchiul (fratele tatalui) si matusa ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate iulianbastan iulianbastan Salut! Am si eu o nelamurire si va implor sa ma ajutati. Bunicii mei (decedati ambii)au 3 copii: mama, o matusa si un frate. Ca avere a ramas un teren ... (vezi toată discuția)
Mostenire nicol70 nicol70 Buna seara. As dori un raspuns la o intrebare despre o mostenire. Situatia se prezinta in felul urmator : in oct. 2014 tatal meu a decedat, iar in mar. 2015 a ... (vezi toată discuția)