avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil obtinuta in strainatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil obtinuta in strainatate

Buna ziua,
Sotul meu lucreaza ca persoana fizica autorizata in Marea Britanie de aproximativ 4 luni. De curand m-am mutat si eu cu el impreuna cu copilul nostru in varsta de un an. Vom locui aici pana in sep 2014 cand se termina concediul de ingrijire copil fara plata in care sunt momenta si va trebui sa ma intorc la munca.
Sotul meu a solicitat aici in Marea Britanie alocatie pentru copil. Deocamada nu am primit-o insa urmeaza. Intreabarea mea este:
1. Ar trebui sa soliciti oprirea alocatiei din Romania? Cum se face acest lucru?
2. Ce fac cand ma voi intoarce in Romania? Voi face din nou solicitare pentru a primi aceasta alocatie?

Multumesc frumos,
cu respect,
Alina Triscaru

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara minor cu un parinte angajat in germania iolaru iolaru Fostul meu sot se afla in Germania, cu actuala lui familie, unde lucreaza, cu contract de munca. Am aflat recent de la o cunostinta al carei sot lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Alocatia europeana Keyla Keyla Va rog sa ma lamuriti privitor la urmatoarea problema:Sotul meu are un baiat din prima casatorie.Copilul a fost incredintat spre ingrijire tatalui,iar mama ... (vezi toată discuția)
Cum renunt la alocatia de stat pentru copil ? DanielaBlaj DanielaBlaj Buna ziua, Sunt in situaia de a renunta la alocatia de stat pentru copilul meu in Romania dar nu stiu cum sa procedez. Lociesc cu sotul in Marea Britanie, ... (vezi toată discuția)