avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Temeiul legal al cererii de chemare în judecatã a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Temeiul legal al cererii de chemare în judecatã a administraþiei drumurilor

Buna ziua, societatea x doreste sa dea in judecata administratia drumurilor pt ca si-a distrus o masina datorita starii proaste a drumului, care a determinat avarierea autovehicolului. Care este temeiul legal al cererii de chemare in judecata? Este o actiune civila sau comerciala? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Dauna masina - drumuri proaste. Virgil.P Virgil.P Salutare, De curand am avut un nefericit incident auto. Conducand pe cheiul dambovitei datorata unui gropi in asfalt pe care nu am putut sa o ocolesc mi-am ... (vezi toată discuția)
Repararea prejudiciului societatii de asigurari Madalinamaslina Madalinamaslina Buna ziua, am urmatoarea speta X, a circulat pe drumurile publice in luna decembrie, fara a avea autoturismul echipat cu cauciucuri de iarna si fara a adapta ... (vezi toată discuția)
Litigiu comercial sau civil? marik0 marik0 Buna ziua, Cum se face calificarea unui litigiu ca fiind comercial? Speta de fata este urmatoarea: O soc comerciala detine un spatiu comercial, pe care il ... (vezi toată discuția)