Respectuos va rog - raspunsul la aceasta intrebare - Este infractiune ? La ce articol se incadreaza ?
Am construit o - vila"" la rosu"" in 2000 si 2003 cind a aparut si divortul iar in 2004- nu am mai continuat/ era divortul .
1)Am investit cu = dobindire,proiect,autorizatii,demolare si doua constructii- separate/doua autorizatii=2000 si 2003 distincte suma de A lei in 2000 si 2003 egala cu - un ex - cu 240 de salarii- medii,nete,intregi( cam cum este astazi un 2200 lei net/luna,,sau mai exact - cu acei bani - puteam cumpara un min 3 apartam de 3 cam mai la periferie)
2) Evaluatorul,Raportul de Expertiza Tehnica,in 2010,(cu greseli.probe la armatura) a stabilit o valoare B -in lei -egala cu- cca 85 salarii.-egal cu valoarea unui apartam de 3 cam..
- Ref - salariu = aceiasi,functie,rang,intreprindere si in 2000 si in 2003.Nu au fost luate in calcul de Instanta,de Evaluator,, cheltuielile -preliminare = dobindire,intocmire proiect,obtinere de 3 categ de autorizatii in 2000,apoi demolare si constructia - subsolului - egale numai pt 2000 - cu valoarea a min 1,5 apartamente
3)Instanta- solutioneaza- partajul in 2011 = "" am de primit la sfintul asteapta - suma de jumatea lui B sau B:2 = egala astazi cu un ex = cca 22 000 euro = 1/2 din o grasoniera
Mentionez ca - am solicitat -= partajarea in natura,pe nivele, si cota parte din teren,, iar in caz de sulta - sulta sa fie calculata tot in numar de salarii si nu in "bani,lei "- Ex = in 2000 + 2003 = cheltuieli - 240 salarii sulta sa fie tot in salarii pt a se vedea diferenta dintre nr salarii cheltuite/investite si nr de salarii - ce le voi primi - la sfintul asteapta.. Cheltuieli = 240 salarii,,jumatea 120 iar eu am de primit jumatea lui B - egala cu 30 de salarii
Intrebarea = Este infractiune de = inselaciune,,abuz sau neglijenta in serviciu?
Sau nu este nici o "" inselare,inselaciune,abuz sau neglijenta in serviciu, ,viclenie"",
Va multumesc mult si anticipat
Nimic din astea, ori nu v-ati judecat bine cum ar zice un coleg de forum, ori pur si simplu nu aveti dreptate, cert e ca nu ati convins instanta ca aveti dreptate, fie nu aveati probe, fie nu le-ati administrat cu folos.
Daca si in instanta v-ati concentrat pe 2+2=7 sau ca valoarea la data partajului trebuia sa reprezinte 3 ap cat insemna la data investitiei...ati pierdut.
Poate era de ajutor la vremea procesului sa fi contestat expertiza..acum e tardiv, am inteles ca aveti o hot definitiva.
edit : in natura probabil ca s-a opus cealalata parte sa fiti vecini si a convins instanta ca n-o sa fiti prieteni, iar in ce priveste sulta, cum s-o cereti echivalenta in salarii ? Dvs ati cerut sa impartiti cat ati cheltuit cu imobilul cat v-a costat demolatul..ori dvs ati cerut partajul imobilului care imobil s-a evaluat la pretul zilei si s-a impartit.
Acu' ce puteti face e sa nu asteptati pana la sfantul asteapta si sa executati silit hotararea, daca nu are banii, se vinde casa la licitatie..puteti participa si dupa doua 3 licitatii, puteti adjudeca.
Este f adevarat - aveti perfecta dreptate ..Oricum va multumesc tuturor pt = amabilitate,timpul si amabilitatea dvs,,Ref executare asta am si facut - din 27 iunie 2013 s-a aprobat dosarul,,a inceput sa ii puna rate per salariu//prima data pt executor,,apoi in sept 2013 a vindut imobilul fara bani - numai ficei,,nu la amindoi copii/de ce oare/executarea silita - numai unuia ?,astfel ca fica are doua imobile vindute de mamicuta iar fiul - de la mamicuta - nimic..
- Mamicuta -si-a pastrat si serviciul /locul de munca si are/a avut,,a cistigat si doua imobile
( paratul nu putea face la fel?) Cum o fi - interpretat,apreciat si coroborat probele Instanta )),,fara sa piarda nimic adica ((= loc de munca,,vechime Carnet Munca,cariera posibila ceva)),,pt ca a muncit= minim sapte ani minim doua locuri de munca de cite 8 ore/zi+ 2 ore deplasarile - si din acestea 84 de salarii cu rate - a ecomomisit mamitica un cca 500 - 600 de salarii nete,,intregi,,bani in mina,nu credite bancare - pentru sase imobile - dobindite conform martorei reclamantei//care nu stia ce spune,,fara alte demolari,,constructii etc - egal tot BANI
Deci reclamanta din 84 salarii/sapte ani ((= de muncitori/inginer la tura cum a fost si paratul dar nu le ajungeau de trait)) din care 66 cu rate de 1/3-,,au trait toti patru f bine,, au economisit 500 - 600 salarii pt 6 imobile dobindite plus demolare,, constructii,,,,= inca un 200 de salarii si in perioada de criza econom,,de schimbari monetare = 1996,,1998,si putin in 1999 ..
- Dar s-au strins 2/3 salariu x 84 salarii de muncitoare, la 4 pers = economii de sase imobile plus un 180 de salarii economisite pt = intocmire proiect,autorizatii,demolare si doua constructii in ani diferiti.. ASTA ESTE = CINE-I HARNIC SI MUNCESTE - ARE TOT CE VREA ,,,PUTUROSII NU AU ,,,HARNICII SINT MILIONARI,,SINT MILIARDARI
In instanta nu sint,nu exista - NEDREPTATITI sint doar = nesatui,lacomi sau - NEMULTUMITI.
Instanta - cui sa atribuie imobilul ? cine a avut un loc de munca cu contract,Carnet Munca,,cine a avut 66 rate si cine nu a avut - Carnet Munca,,si a pierdut vechimea ?paratul asa ca a atribuit reclamantei imobilul ..Corect
Oricum inca o data va multumesc pt toate raspunsurile dvs,,pt amabilitate,,pt timpul dvs..
Vedeti ? Alta greseala, nu ati cerut executare imobiliara, nu s-a notat somatia in cartea funciara si a vandut fara probleme.
Ati putea obtine desfiintarea actului de vanzare printr-o actiune revocatorie, insa va fi greu de dovedit ca vanzarea s-a facut in dauna dvs cu complicitatea tertului dobanditor, insa puteti incerca.
( cine-i harnic si munceste are tot ce vrea, cine e puturos si nu munceste, are tot asa :) )
Lamuriri partaj
wiki38
1.Sotul,locuieste timp de 40 de ani,cu a doua sotie si fiul lor,plus fiul acestuia din prima casatorie,in casa parintilor sotului timp de 30 de ani.Intre ... (vezi toată discuția)