avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional CIM - modificare fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional CIM - modificare fisa postului

Buna ziua,

Cum se redacteaza corect un act aditional privind modificarea unei fise de post ( atributii noi, respectiv eliminare atributii din fisa postului)?
Imi puteti da un model?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:57, 6 Martie 2015
Nu exista un astfel de tipizat.
Puteti folosi un model oarecare de act aditional , cu mentiunea ca incepand cu data de .......... se modifica fisa postului de ............ , anexata.
Nu vroiam neaparat un tipizat. Vroiam sa stiu daca este corect redactat "incepand cu data de ... se modifca fisa postului ...........", fara sa mai specific si altceva.
Da, este bine cum doriti sa procedati.
După ce facem actul Adiționali menționat mai sus mai trebuie sa precizam in fisa postului ca o inlocuieste pe precedenta sau e suficient se șef completeze Câmpurile semnătura angajat........data.......semnătura angajator"..............data..........?
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2014
zxz19, utilizator
Se poate mentiona acest lucru in continutul fisei postului. Cred ca este mult mai bine asa.

Alte discuții în legătură

Fisa postului/personal contractual bugetari sebastian. sebastian. As dori sa stiu care sunt conditiile in care se poate modifica fisa postului in sistemul bugetar contractual si care sunt persoanele care vor fi informate de ... (vezi toată discuția)
Fisele de post alina_zna alina_zna v a rog frumos sa ma ajutati in legatura cu o problema, eu sunt secretara la o firma si doamna directoare m-a delegat sa fisele posturilor tuturor ... (vezi toată discuția)
Modificare atributii legate de ssm in fisa postului emmadiana emmadiana Buna ziua, In urma unui control s-a constatat ca lista de atributii legate de SSM din fisele de post era putin mai lunga decat ar fi necesar, incluzand si ... (vezi toată discuția)