avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sistarea apei din cauza rau platnicilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sistarea apei din cauza rau platnicilor

rog a mi se raspunde la o intrebare la care nu ii gasesc raspuns,daca intr-un bloc de locuinte detin un apartament sau garsoniera in care imi desfasor activitate de SRL sau PFA si din cauza rau platnicilor mi se opreste apa eu fiind la zi cu toate cheltuielile aferente pot actiona in judecata asociatia de locatari?multumesc
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 17:43, 22 Noiembrie 2013
Pentru raspuns la obiect precizati concret cine a sistat provizoriu utilitatile ,.asociatia de proprietari sau furnizorul de utilitati ?
Odata ce v-ati asumat raspunderea sa locuiti la bloc ( si sa depindeti si de ceilalti ) nu toate utilitatile sant dispuse pe apartament asa ca suportam consecintele .Ar fi ideal sa locuiesti la bloc si sa nu ai de suferit de pe urma restantierilor .
Cand se ajunge sa se taie apa (calda , rece ) inseamna ca cineva nu isi face treaba la dv. in asociatie .
Sa actionati in Instanta nu are rost problema este la dv. in Asociatie si v-a trebui sa rezolvati problema in '' familie '' .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin care nu plateste intretinerea - caldura si apa calda oprite cetateanul cetateanul Buna ziua stimati avocati! Avem o mare problema in bloc: mai multi vecini, culminand cu o familie in special, nu isi platesc intretinerea, si din cauza ... (vezi toată discuția)
Oprire apa pe scara unui bloc ilcapo ilcapo Buna ziua, intrebarea e urmatoarea: daca asociatia opreste apa pe scara unde locuiesc, datorita unui/unor rau-platnici, eu, ca bun platnic, cu chitante in ... (vezi toată discuția)
Problema sistare alimentare apa ContSters144818 ContSters144818 Buna ziua! Am si eu o mare problema, in cursul zilei de astazi \\"apa serv\\" a oprit apa la asociatia de care apartin din cauza datoriilor. Problema este ... (vezi toată discuția)