avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Decontare avans cumparari marfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Decontare avans cumparari marfa

ce acte trebuie intocmite pentru decontarea avansului pentru cumparare marfa ?
avansul a fost ridicat din caserie pe baza de dispozitie de caserie
pentru decont are chitantele de la furnizori
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:05, 22 Noiembrie 2013
Justificarea avansurilor acordate pentru cheltuieli cu marfa se face cu factura si chitanta (
eliberate pe numele firmei) sau bonul fiscal si nota de receptie si constatare de
diferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli permise cruK cruK Buna ziua. M-ar ajuta mult sa stiu ce cheltuieli sunt permise in cadrul unui ONG. Exista un patrimoniu al ONG-ului, insa cum nu avem contabil nu stim exact ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Documente casierie dorel13 dorel13 Am nevoie sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cand se ridica bani din casierie pt. a efectua o cheltuiala se intocmeste o Dispozitie de PLATA(sa zicem ca iau ... (vezi toată discuția)