Sunt asistent de farmacie.Am vechime in specialitate de 10 ani in mai multe unitati(lanturi si farmacii).Pt inscrierea la examenul de grad imi trebuie adeverinta cu5ani in specilitate.Angajatorul mi a eliberat o adeverinta cu data inceperii contractului in unitate(8luni in urma)Cine trebuie sa mi elibereze?Cui ma adresez?
Mentionez ca unele dinte farmacii sau desfiintat;sunt in posesia carnetului de munca pe care am o vehime de 9ani in specialitate.Cu multumiri ginna j.
Revin cu mentiunea ca mi a fost respins dosarul de incriere cu motivul ca cei de la inscriere nu au compenta necesara adica nu stiu exact titulatura ;inspector resurse umane parca
Adeverinta de vechime ,din care sa reiasa vechimea de 5 ani la data inscrierii in examen ,in specialitatea in care a fost incadrat si a lucrat conform documentelor de studii ;aceasta este cerunta;.(intrunesc aceste conditii;scoala de specialitate am terminat o in 2003 iar din 2004 am contract de munca in functia de asistent .
Sos
evelina78
Buna seara,
Rog indrumare si ajutor.
AM nevoie de o adeverinta de la fostul angajator ( care a inchis firma) pentru sustinerea unui examen la primarie. ( ... (vezi toată discuția)