avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Avize pentru automate de cafea
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Avize pentru automate de cafea

Buna ziua,
am un II,si am achizitionat mai multe automate de cafea care umeaza a fi evizionate si plasate in locatii(magazine,uzine etc)As vrea sa stiu daca imi trebuie ceva autorizatii?sanipid ......?nu stiu...daca stie cineva si ma poate ajuta.Mentionez ca eu achizitionez marfa cum ar fi...cafeaua,lapte,ceai si ciocolata pe care le pun in automat.Aparatele sunt igenizate periodic cu solutii speciale.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Automate de cafea - inregistrare cafea, lapte etc. mea culpa mea culpa buna seara,firma are automate de cafea pe care le da unor magazine cu contracte de comodat(neoneroase).Achizitioneaza cafea ambalata,lapte,palete,zahar plic si ... (vezi toată discuția)
Automate cafea valyneagu29 valyneagu29 Ma intereseaza si pe mine o monografie privind vanzarea de cafea prin automate. cred ca se face productie, nu? (vezi toată discuția)
Contract- tonomate de cafea Denisa Cristina Denisa Cristina Buna ziua! As avea si eu nevoie daca se poate de o parere. Un SRL detine un numar de tonomate de cafea si doreste amplasarea lor in diferite locatii. Ce fel ... (vezi toată discuția)