avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general automate cafea
Discuție deschisă în Contabilitate în general

automate cafea

Ma intereseaza si pe mine o monografie privind vanzarea de cafea prin automate. cred ca se face productie, nu?
Cel mai recent răspuns: valyneagu29 , utilizator 10:39, 14 Iulie 2011
Sunteti distribuitorul de cafea sau beneficiarul, adica vanzatorul?
am si eu o intrebare legata de acest subiest . eu sunt vanzatorul .trebuie ceva special ?cod caen 5630
Eu am un magazin alimentar in care am amplasat un automat cafea. Primesc cafeaua, laptele .... de la furnizor, si apoi e treaba mea: eu alimentez aparatul. Plata se face direct prin casa de marcat unde am departament distinct. Automatul are un contor care precizeaza unitatile vandute pe fiecare sortiment in parte si un retetar.
Eu receptionez cafeaua si... ca marfa sau ca materie prima si apoi vanzarea va intra in vanzare de marfuri sau de produse finite?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizarea contabilitatii unui restaurant bolba alina bolba alina Inregistrarea marfii cu adaos la bar ma deruteaza foarte tare. Daca de exemplu, se cumpara sticle de coca cola la 250 ml, care se vand ca atare cu 5 lei / ... (vezi toată discuția)
Cod caen preprare cafea p_orsyka p_orsyka Buna ziua, am un magazin cu codul caen 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun, ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat - separare pe zet vanzari de marfa si vanzari de produse finite lucian2peu lucian2peu buna ziua. am o situatie cu o firma care are un bar iar in acel bar vinde sucuri (care intra ca marfa cu nir cu adaos) si bauturi si mancare (care intra ca ... (vezi toată discuția)