buna ziua. am o situatie cu o firma care are un bar iar in acel bar vinde sucuri (care intra ca marfa cu nir cu adaos) si bauturi si mancare (care intra ca materii prime cu nir fara adaos). pe raportul zet zilnic ei imi scot doar o suma pentru venit si nu este separat vanzare marfa si vanzare produse finite iar cei de la care au cumparat casa de marcat au spus ca nu pot face aceasta separare pe raportul zet. este cumva o lege care ii obliga pe vanzatorii de case de marcat sa faca aceasta separare pe zet daca este necesar?
va multumesc
Se poate face aceasta separare pe zet.:) Una din casele de marcat cu care lucrez eu imi da, ca raport "Z" la finalul zilei un zet cu valoarea vanzarii de marfuri si unul cu valoarea prestari lor de servicii. :) Mi se pare aiurea de tot sa nu puteti separa venituri le din vanzarea marfurilor de cele din vanzarea produselor finite..Sunt evidente separate/gestiuni distincte...:thumbdown:
Chemati firma care v-a fiscalizat casa si va introduce departamente codificate si va scoate "z" separat,este obligatoriu sa aveti codificat separat ,nu amestecati marfa cu ce vindeti ca si produs finit..
Succes!!