avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma in UK, taxe in Romania?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma in UK, taxe in Romania?

Buna seara, Am si eu o intrebare la dumneavoastra.

Daca am firma in UK, in domeniul vanzarii de produse digitale online, cu clienti numai in UK si US (deci nu fac afaceri/tranzactii in Romania), am de platit taxe/impozite in Romania daca deja le platesc acolo? Intreb asta deoarece locuiesc in Romania si firma e in UK, dar vreau sa nu am aici probleme cu fiscul, etc.

Multumesc in avans,
Stefan
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013
Stephen303, utilizator

Alte discuții în legătură

Sugestie legala (daca este nevoie de infiintare srl) Stephen303 Stephen303 Buna seara, as dori si eu daca poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi/idei daca suntei in cunostinta de cauza. Problema e in felul urmator, sunt pasionat ... (vezi toată discuția)
Acte necesare la vanzare online in strainatate attika attika Vreau sa imi fac un site cu vanzare online de obiecte argintate prin card. Ma intereseaza care sunt actele necesare pentru a putea vinde in afara Romaniei? (vezi toată discuția)
Situatie fiscala pentru persoanele care lucreaza remote josephine234 josephine234 Lucrez pentru o companie din US, am visa de work in US si platesc taxe in US. Dar o parte din job-ul meu este efectuat si remote, din Romania. Drept urmare, eu ... (vezi toată discuția)