avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare la vanzare online in strainatate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare la vanzare online in strainatate

Vreau sa imi fac un site cu vanzare online de obiecte argintate prin card. Ma intereseaza care sunt actele necesare pentru a putea vinde in afara Romaniei?
Cel mai recent răspuns: attika , utilizator 09:29, 12 Septembrie 2005
Oare nu vinde nimeni in afara Romaniei cu plata prin carduri?
Totul depinde de contractele pe care le faci cu respectiva firma de hosting sau cu respectiva firma care proceseaza cartile de credit, in functie de merchant-ul pe care il vei aborda vei incheia niste acte cu ei, care o sa fie in format digital. Ca tot esti in Romania, incearca gateway-ul oferit de Gecad sau daca vrei sa scapi de taxe&co si sa fii in afara legii folosesti un merchant offshore ce iti ofera un card anonim de debit si dupa ce iti faci vanzarile, banii ii primesti pe card. Simplu, fara fisc si fara acte:).
Chiar am vazut reclama in ziarul financiar o reclama la unii care faceau conturi in paradisuri fiscale.
Multumesc pentru raspuns.
Ramane o problema cazul in care clientul meu va fi o persoana fizica si nu una juridica (cu o firma este relativ mai usor - fac un contract direct). Eu studiasem oferta de la GeCad si cea de pe www.procesor.ro, asa ca in principiu m-am cam lamurit ce trebuie sa fac pe partea "romaneasca" a afacerii. Pentru clientul persoana fizica din strainatate este oare suficienta factura si certificatul de garantie (cam asa ar fi trebuit sa sune de fapt intrebarea)? Stiti din experienta daca tebuie si alt act?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma offshore - legalitate, impozite, investitii, plati raduma raduma Recent am citit despre firme offshore si am cateva intrebari: 1. Cum poti adunce banii legal in tara? 2. Este legal sa nu platesti impozit in Romania daca ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri infiintare firma offshore MarioNN MarioNN In circa o luna urmeaza sa intru pe piata online cu un website retea sociala. Pentru ca voi avea un sistem de plata gen paypal am facut o firma la noi. ... (vezi toată discuția)
Srl - activitate web hosting pentru clienti din romania si din strainatate osoftware osoftware Buna ziua, am un SRL si as vrea sa fac web hosting pentru clienti romani dar si din strainatate. Eu am serverele inchiriate de la alta firma. Si le ... (vezi toată discuția)