avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL - activitate Web Hosting pentru clienti din ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL - activitate Web Hosting pentru clienti din Romania si din strainatate

Buna ziua,
am un SRL si as vrea sa fac web hosting pentru clienti romani dar si din strainatate.

Eu am serverele inchiriate de la alta firma. Si le revand.

Produsul este unu virtual (hosting) si nu am contact direct cu clientul. Plata se va face prin card. Iar confirmarea (contul) se trimite prin email.

Trebuie sa emit si bon fiscal pentru clienti din romania? dar pentru cei din strainatate?

toate cele bune,

Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2013
osoftware, utilizator
Cel mai recent răspuns: osoftware , utilizator 20:52, 14 Martie 2013
Având în vedere că plata se va face prin intermediul unei societăţi bancare, nu se emite bon fiscal.
chiar daca clientul este persoana fizica?
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2013
osoftware, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez corect pt a incasa plati cu cardul pe site-ul propriu? mihneaandrei mihneaandrei Sunt doua intrebari la care ma puteti poate ajuta cu un raspuns... In cazul in care pe site-ul propriu oferim un serviciu online (gen hosting, publicitate, ... (vezi toată discuția)
Taxe aferente comisionului de afiliere platit afiliatilor din afara ro isaisa isaisa Buna ziua, O societate comerciala, srl cu sediul in Ro, este furnizor de servicii de web hosting si publicitate online in limba engleza. Deci activitate ... (vezi toată discuția)
Obligativitate emitere bon fiscal cybercat86 cybercat86 Buna ziua, Detin o firma care are ca activitate principala: 4540 - Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea ... (vezi toată discuția)