avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA - obligatii CAS OUG 58/2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA - obligatii CAS OUG 58/2010

Tinand cont de OUG 58 aplicabila pe iul, aug, sep 2010 privind plata CAS, daca din luna august am si carte de munca si mi s-a platit CAS, mai eram obligat sa platesc si cota impusa prin OUG in aug si sep?

Alte discuții în legătură

Obligatii si efecte oug58/2010- pensii (executare silita anaf 2013)-urgent! MariusDr2015 MariusDr2015 Buna ziua, pentru cei care cunoasteti subiectul, poate ma putei ajuta cu niste nelamuriri. Mai jos un rezumat cu datele problemei: - aug 2009-aug 2010 am fost ... (vezi toată discuția)
Contestare titlu executare emis de anaf-pentru restante la casa de pensii pfa LuizaD LuizaD Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi privind situatia de mai jos: - am primit o somatie si un titlu de executare silita de la ANAF (pt o datorie ... (vezi toată discuția)
Debit cas - oug nr. 58/2010 ContSters236108 ContSters236108 Buna ziua, In perioada 11 noiembrie 2006 - 15 martie 2011 am lucrat ca [b]agent de asigurare, in acelasi timp neangajat cu carte de munca.[/b] [b]Firma ... (vezi toată discuția)