avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat sa ma reprezinte la CNSAS
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat sa ma reprezinte la CNSAS

Caut avocat care sa ma reprezinte la CNSAS Bucuresti (dosarele din arhivele securitatii) deoarece nu se poate decat daca sunt reprezentat.
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 09:19, 26 Noiembrie 2013
Prezentul forum nu permite reclama Puteti studia tabloul consultantilor de pe forum si daca gasiti persoana in localitatea dv,puteti sa il contactati prin mesagerie privata
Cer scuze...dar nu vad reclama...caut un avocat din Bucuresti care poate fi prezent si care are acces si habar despre aceste instante...si care sa ma reprezinte...scuze inca o data..

Interventie moderator

In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private, conf. pct. 2.6 din regulament.

Aici gasiti regulamentul:
www.avocatnet.ro/content/tag...
Voi inchide subiectul. Cine doreste sa va reprezinte interesele va putea sa va trimita mesaj privat.

In caz ca doriti sa adresati o “cerere de consultanta” gasiti la adresa de mai jos si numele avocatilor inscrisi pe forum ca si consultanti:
www.avocatnet.ro/content/con...
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut consultanta ! ContSters327384 ContSters327384 Caut un avocat care sa ma reprezinte in instanta pentru data de 30 octombrie 2014 , ora 12:30 , pentr-un rezolvarea plangerii de neurmarire/ netrimitere in ... (vezi toată discuția)
Avocati buni in constanta iulianastefan iulianastefan ce avocati buni sunt in constanta? nu foarte scump si sa nu poate sa fie mituit.Mentionez ca sunt partea vatamata nu vinovatul... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat cu experienta in banci gabi_con gabi_con buna ziua! Dupa cum spune si titlul, am nevoie de un avocat cu experienta in banci. Ma intereseaza: 1. CV-ul, adica experienta acestui avocat. 2. ... (vezi toată discuția)