avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Neglijenta in serviciu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Neglijenta in serviciu

Am o mare rugaminte la dvs. Imi puteti spune ce pedeapsa as putea primi pt neglijenta in serviciu? Lucrez la un magazin si intr-o seara la terminarea programului nu am verificat usile din spate, iar dimineata l-am gasit ravasit. Din cate am vazut in prima faza pagubele nu sunt mari. Va rog din suflet sa ma ajutati. E prima data cand am de-a face cu politie, anchete si toate astea.
Cel mai recent răspuns: syndycat , utilizator 17:19, 18 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Am si o intebare legata de neglijenta in serviciu Primar.
L-am sesizat sa introduca si strada noastra pentru dezinsectie ZIka.
Nu a raspus primarul ci unii Primarie zicand ca este cuprinsa in program. Nu s-a intamplat nimic iar dupa o luna am venit cu inca o cerere si le-am spus ca nu s-a facut nimic, iar numarul de insecte a crescut alarmant. Mi-au raspuns ca strazile noastre nu sunt amenajate ca sa fie calculata suprafata pt dezinsectie. Ce are aranjarea cu calcul suprafetei... doar au planurile de PUZ in primarie.

I-am scris Primarului sa deschida o ancheta si sa sanctioneze pe cei in cauza deoarece raspusnul este eschivat iar noi am suferit dupa asta. Primarul a raspuns acelasi lucru.

Se poate aduce in instanta nenorocitul de Primar pt neglijenta?
Aceasi problema o avem si deszapezirea... nu se introduce strada in circuitul de deszapezire.... nu se taie balariile etc.

Multumesc,
C
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare legea 333/2003 von pruth von pruth Bună seara ! Am o întrebare legată legea 333/2003. Poliţia din localitate (rurală) încearcă să mă oblige să-mi montez, citez : \" gratii metalice ... (vezi toată discuția)
Jaf armat - nelamurire Ayaz Ayaz Buna ziua, Solicit lamuriri in urmatoarea problema: Salariatul X ocupa un post de operator PC in cadrul unei firme de pariuri, efectuand, insa, si operatiuni ... (vezi toată discuția)
Sanse castigare autoritate parinteasca drmon drmon buna ziua. ma numesc Raluca D. si am o intrebare: in anul 2008, m-am casatorit iar in 2009 s-a nascu fetita mea. dupa nastere am facut o depresie postnatala, ... (vezi toată discuția)