Am o mare rugaminte la dvs. Imi puteti spune ce pedeapsa as putea primi pt neglijenta in serviciu? Lucrez la un magazin si intr-o seara la terminarea programului nu am verificat usile din spate, iar dimineata l-am gasit ravasit. Din cate am vazut in prima faza pagubele nu sunt mari. Va rog din suflet sa ma ajutati. E prima data cand am de-a face cu politie, anchete si toate astea.
Am si o intebare legata de neglijenta in serviciu Primar.
L-am sesizat sa introduca si strada noastra pentru dezinsectie ZIka.
Nu a raspus primarul ci unii Primarie zicand ca este cuprinsa in program. Nu s-a intamplat nimic iar dupa o luna am venit cu inca o cerere si le-am spus ca nu s-a facut nimic, iar numarul de insecte a crescut alarmant. Mi-au raspuns ca strazile noastre nu sunt amenajate ca sa fie calculata suprafata pt dezinsectie. Ce are aranjarea cu calcul suprafetei... doar au planurile de PUZ in primarie.
I-am scris Primarului sa deschida o ancheta si sa sanctioneze pe cei in cauza deoarece raspusnul este eschivat iar noi am suferit dupa asta. Primarul a raspuns acelasi lucru.
Se poate aduce in instanta nenorocitul de Primar pt neglijenta?
Aceasi problema o avem si deszapezirea... nu se introduce strada in circuitul de deszapezire.... nu se taie balariile etc.
Jaf armat - nelamurire
Ayaz
Buna ziua,
Solicit lamuriri in urmatoarea problema:
Salariatul X ocupa un post de operator PC in cadrul unei firme de pariuri, efectuand, insa, si operatiuni ... (vezi toată discuția)