avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pretentii- calitate procesuala pasiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pretentii- calitate procesuala pasiva

In 2011, in timp ce efectua niste lucrari cu excavatorul, angajatul unei societati a distrus 2 cabluri de curent. CEZ a formulat plangere penala impotriva acestuia pentru distrugere din culpa. Solutia a fost de nup, avand in vedere faptul ca angajatul se afla in eroare de fapt ( nu i s-a adus la cunostinta de catre seful de santier ca, in perimetrul sau de lucru, erau acele cabluri, ci s-a dispus executarea lucrarii). Dupa 2 ani, CEZ cheama in judecata pe acel angajat solicitand contravaloarea cablurilor, plus a reparatiilor. In prealabil, datorita faptului ca societatea pentru care lucra respectivul angajat a intrat in insolventa, CEZ s-a inscris cu aceeasi suma si la masa credala. Intrebarea este angajatul are sau nu calitate pasiva in speta?

Alte discuții în legătură

Recuperare lucrari efectuate numaiu numaiu Detin o firma de confectii metalice care a executat si montat o structura in subantrepriza pentru un antreprenor general. Pentru lucrarile efectuate am emis ... (vezi toată discuția)
Cine este electrica si de ce nu plateste despagubiri remus39 remus39 De curand mi sa ars un monitor calculator din cauza fluctuatie curentului electric. La cam o luna dupa ce am facut sesizarea (prin trimiterea unui e-mail pe ... (vezi toată discuția)
A aparut , ce sa fac ? panieadrian panieadrian Rog pe cei avizati sa ma ajute intro problema mai incalcita.Activez in domeniul constructii si am de recuperat bani de la un debitor care a intrat in ... (vezi toată discuția)