avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... cine este electrica si de ce nu plateste despagubiri
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

cine este electrica si de ce nu plateste despagubiri

De curand mi sa ars un monitor calculator din cauza fluctuatie curentului electric.

La cam o luna dupa ce am facut sesizarea (prin trimiterea unui e-mail pe adresa cez_crc@cez.ro sau cam asa ceva)a fost trimis un angajat (din cei care sunt pe zona respectiva-cei care repara retelel sau mai stiu eu ce fac care se pricepe numasi la cabluri si legaturile facute in BMPM-uri sau contoare)Un simplu sef de lucrari de pe teren.
Acesta a lasat un numar de telefon sotiei mele la care putea fi contact spre rezolvarea problemei.In tot acest rastimp cat a stat de vorba cu sotia mea a primit un telefon (persupunerea sotiei este ca de la sefi) pentru a grabii treburile cu " ala cu sesizarea"-adica eu si sa imi retrag plangerea.El a asigurat ca se rezolva... bla bla bla....

Toate bune si frumoase pana aici. Vreo 3 -4 zile nu am putut sa iau legatura decat telefonica cu respectivul (eu ocupat ,el la fel).trebuia sa merg cu el la o cunostinta si vecin sa imi repare monitorul-era ok si asa. Insa am primit acest mesaj in data de 17 iulie PRIN CARE MI SE ADUCEA LA CUNOSTINTA CA IN URMA VERIFICARILOR NU SE CONFIRMA CEREA DE DESPAGUBIRE PENTRU DETERIORAREA MONITORULUI SI A UNEI PLACI VIDEO.

Ce pot crede despre acest colos CEZ -care a venit si prin diferite cai a castigat licitatia pentru a prelua electrica ,"sa asezat la masa si a inceput sa manance fara a mai si munci pentru ceea ce mananca."
Cine este in spatele lor de nu platesc daunele provocate de echipamentele vechi(transformatoare si cabluri),
Pe langa localitatea in care locuiesc ,cu ceva vreme in urma , intr-un sat au fost arse la aproximativ 50-60% din locuitorii satului echipamente electrice-- foarte putini au primit despagubiri .
DE CE NU PLATESTE CEZ-UL DAUNELE?
DE CE CAND AM DAT TELEFON CHIAR IN ZIUA IN CARE S-AU ARS MONITORUL SI PLACA VIDEO NU A DORIT NIMENI DIN CALLCENTER SA INREGISTREZE EVENIMENTUL PENTRU CA AVEAM CURENT IN CASA(Atrebuit sa mai astept o jumate de ora in telefon pentru a fi preluat de altcineva care ma informat ca pot trimite sesizarea la adresa de email sau la fax...si ca ea nu poate inregistra evenimentul )Da aveam insa fluctua de circa 2 ore.

Imi cer scuze pentru intreaga mea poveste insa sunt deranjat ca desi avem dreptate nu putem face nimik.. .
Ce pot face sa ii dau in judecata si sa patesc ca cineva care tot la asemenea eveniment ca al meu i sa ars o lada frigorifica -raspunsul a fost din partea cez-NU iar respectivul avand un transformator in curtea lui nu a permis lucratorilor sa vina sa remedieze situatia.Acestia au facut un bypass si a dat curent la restul locuitorilor din sat de la alt transformator iar pe cel cu combina frigorifica l-au lasat fara curent electric.......
Iar exemple reale sunt la tot pasul
Ne facem ca nu sa intamplat nimik si suntem furati ca in codru cu conatoarele avizate la lot , nu la bucata..... bla bla bla

DE CE ???
Cel mai recent răspuns: remus39 , utilizator 21:59, 21 Iulie 2010
daca nu vor sa plateasca despagubiri de bunavoie, intentati-le actiune in instanta.
cred ca daca le faceti sesizari mai dese si la protectia consumatorului o sa se sature.
La ultimul raspuns primit ,cel cu instintarea ca nu ma pot despagubi, am trimis si catre opc dolj. astept o confirmare si din parte lor

HAHAHAHA ACUM 8 ORE AU PLECAT CEI DE LA ELECTRICA DE LA MINE....

A ramas sa imi repar monitorul si sa le duc factura care va fi platita de catre ei..
Asa este procedura.... va tin la curent cu urmarile
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2010
remus39, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz racordare enel energie AldonaMihaila AldonaMihaila Buna seara, Ma confrunt si eu cu o problema creata de compania Enel. Am achizitionat un teren pe care exista si o constructie (fosta pensiune, ulterior ... (vezi toată discuția)
Cine plateste stalpii de curent ? Diegutza Diegutza Buna seara,doresc sa va consult in urmatoarea problema: -am construit o casa de locuit in intravilanul unui sat din Transilvania. Desi ulita pe care am ... (vezi toată discuția)
Relocare plata factura energie cez dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu Buna ziua, Este legala practica folosita de CEZ prin care plata efectuata pentru energia electrica platita la zi sa fie descarcata pe ttaxa radiotv, in ... (vezi toată discuția)