avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Deductibilitatea TVA bonuri combustibil 50%
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Deductibilitatea TVA bonuri combustibil 50%

am o firma care are o masina pe firma dar nu o foloseste exclusiv pt.firma si am inteles ca se poate baga 50% tva si 50%cheltuiala pe deductibil dar intrebarea mea este ca daca se deduce numai 50% din ele mai trebuie foi de parcurs si ordine de deplasare la bonuri?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:07, 25 Noiembrie 2013
Din ce cunosc eu, foile de parcurs nu au foste desfiintate. Din pacate cei de la fisc stiu si ei acest lucru si controleaza si foile de parcurs.Eu va sfatuiesc sa aveti foi de parcurs pentru toate autovehiculele firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

tva deductibil la bf combustibil la micro platitoare 3% Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! O firma de distributie microintreprindere, platitoare de tva trimestrial are bonuri de combustibil cu CUI-ul pe ele dar nu are foi de parcurs ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli combustibil lenareg lenareg Cum este corect o societate sa-si contabilizeze cheltuiala cu combustibilul facuta de administratorii salariati? -pe cheltuieli cu deductibilitate 50% , ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile cu combustibilul la intreprinderile individuale spopescus spopescus prestez servicii in domeniul ssm (serviciu extern) numai la clienti. Doresc sa stiu daca in baza foilor de parcurs, ordinelor de deplasare si bonurilor de ... (vezi toată discuția)