avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sistarea furnizarii apei din cauza restantelor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sistarea furnizarii apei din cauza restantelor vecinilor

Buna.
As avea o intrebare.
Am fost instiintati ca maine compania care furnizeaza apa rece la noi in bloc v-a sista apa din cauza datoriilor pe care le au 2 apartamente. Noi stam intr-un bloc ANL si nu avem asociatie. Au dreptul sa faca acest lucru? Ce putem face cei care avem facturile platite la zii? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:01, 25 Noiembrie 2013
In contractele de furnizare utilitati,furnizorul de servicii prevede dreptul ca in cazul acumularii de debite,cu scopul stoparii majorarii acestuia,sa poata sista provizoriu furnizarea utilitatilor
In situatia dv,se impune sa contactati oficial proprietarul imobilului=primaria,care poate negocia cu regia din subordine modalitatea de acoperire debit,astfel incat proprietarii care sunt cu obligatiile la zi sa nu sufere din cauza rau platnicilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa menajera Stanciut Stanciut Regia de apa poate sa opreasca furnizarea apei la asociatile de proprietari pentru restanta.Mentionez ca avem procese pe rol cu rau platnici? (vezi toată discuția)
Temei legal mentinere furnizare servicii catre condominii cu 50%+1 buni platnici marin98 marin98 Buna ziua, Am auzit diferite discutii despre o prevedere europeana conform careia un furnizor de apa rece sau caldura nu poate intrerupe furnizarea acestora ... (vezi toată discuția)
Oprirea apei la asociatia de proprietari lenny lenny Buna, In blocul in care stam sunt foarte multi restantieri si am primit deja a doua notificare ca se va taia apa la tot blocul daca nu se recupereaza ... (vezi toată discuția)