avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA_declaratii impozite venituri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA_declaratii impozite venituri

Buna seara,

Un PFA isi desfasoara activitatea in domeniul agricol si a depus, incepand cu anul acesta , decl 221 cu norma de venit. Norma de venit este stabilita pe hectar. Ce se intampla daca mai are si facturi cu prestari servicii agricole (arat, semanat, recoltat etc)? Se declara separat ? Ce declaratie se depune si cand?

Multumesc,

Gina D

Alte discuții în legătură

Pfa (agricultura) trebuie sa depuna declaratia 221 ? Danicico Danicico Buna ziua, conduc evidenta la un PFA(agricultura - cultivarea cerealelor) sistem real. In urma unui control , inspectorul de la Anaf a solicitat declaratia ... (vezi toată discuția)
Persoanele fizice cu certificat de producator Kolea41 Kolea41 buna ziua,, va rog daca stie cineva un raspuns corect la intrebarea : daca o persoana fizica ,simpla,- neautorizata ca PFA,,,- cu certificat de producator de ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pentru activitatea de arendare teren zanionel zanionel am luat in arenda de la persoane din comuna pamant pe care l-am cultivat cu griu si fl.soarelui aprox.7 ha ,eu sant pers.fizica neautorizata am tractor ,plug ... (vezi toată discuția)