avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... De cand se practica asa - invitatie telefonica la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

De cand se practica asa - invitatie telefonica la Parchet

Buna ziua.
Avand telefonul pe silention, dupa ce m-am dezmeticit din somn am constatat ca am trei apeluri de la doua numere de fix.
Sun la unul din numere, raspunde Parchetul.
Parchetul? Dar cu ce problema, intreb eu, foarte mirat dar mandru in acelasi timp ca am fost sunat de la Parchet. M-am oferit sa ii dau numele meu poate ma lamureste. Dar mi s-a spus ca e un paznic de la Jandarmerie si ca daca e o sa mai fiu sunat, si ca el nu stie nimic.
Sun pe celalalt numar de fix, dupa cateva apeluri intra faxu, si tot asa.

De cand suna Parchetul? Prin telefon? Ca sa ce?
Culmea e ca am fost sunat de la Parchetul altui oras, si nu cel din raza domiciliului meu.
Farsa nu e ca am verificat numerele, dar nu mi-a trecut niciodata prin cap ca se fac invitatii telefonic. Iar ca suna de pe raza altui oras, ma face sa ridic din umerasi.
Deci? De cand? Si de ce din alt oras?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:16, 26 Noiembrie 2013
Citarea pentru audiere se poate face si prin nota telefonica in temeiul art 175 cod proc.penala.
Pentru a demonstra respect,responsabilitate si buna credinta,se impune sa acordati atentia cuvenita sa sunati dv la numerele de apel ramase in memoria telefonului,pentru a clarifica situatia,eventual daca este necesar sa va prezentati la data si ora care urmeaza sa vi se comunice.

Daca nu a fost un apel gresit, probabil acum vor trimite si citatie avand in vedere ca nu v-au gasit.
Da, daca este vorba de alt oras ar fi bine sa asteptati citatia scrisa.
Nu cred ca vor veni sa va ia de acasa decat daca este ceva foarte urgent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefonice cu nr ascuns (www) spulberalexandru spulberalexandru cum pot sa vad ce numar de telefon ma sunat daca e cu numar privat? tot ma suna cineva cu numar privat si nu stiu cine e.X-(#-o:(:hammer: (vezi toată discuția)
Apeluri cu numar ascuns corina_alice corina_alice De mai mult de un an de zile ma confrunt cu o problema care a ajuns sa ma streseze. Primesc apeluri repetate, zilnice, cu numar ascuns atat pe telefonul fix ... (vezi toată discuția)