avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Tematica admitere SNG
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Tematica admitere SNG

buna! va rog ,daca vreti ,sa-mi spuneti si mie din ce sa invat pt admitere in SNG; voi din ce ati invatat?? vreau sa dau si eu in vara, si as vrea sa pot cat de cat sa-mi strang materialul din timp :( (stau fff prost cu timpul ).
Va multumesc anticipat pt intelegere!
Cel mai recent răspuns: zizy , utilizator 11:34, 26 Noiembrie 2013
Pentru admiterea la SNG, trebuie să cunoaşteţi foarte bine Codul de Procedură Civilă (cel nou), Codul de Procedură Penală (dacă va intra cel nou in februarie, trebuie învăţat acela), plus legile de organizare actualizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)