avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Insolventa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Insolventa

Buna ziua,
Daca a fost schimbat lichidatorul judiciar al debitoarei, dar pana in acel moment si-a indeplinit obligatiile; printre care: notificarea creditorilor, depunerea la dosar a TEBELULUI preliminar; si a depus si TABELUL DEFINITIV al creantelor debitorului; iar eu, in calitate de creditor am m-am inscris la masa creditorilor; acum intrebarea este:
- trebuie sa ma inscriu din nou la masa credala? am primit o notificare de deaschidere a procedurii de faliment...! (s-a dispus intrarea in faliment pt ca vechiul lichidator nu a depus planul de reorganizare, in termenul legal).
MULTUMESC!!:(:(:(:(:(
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 11:34, 27 Noiembrie 2013
Nu, intrucat Dvs. figurati deja in tabelul definitiv al creantelor.
Pentru mai multa siguranta, luati legaturas cu noul lichidator pentru a confirma inscrierea Dvs. in tabel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere suspendarea vanzarii? chrissrea chrissrea Buna ziua! Sunt administrator special al unei societati in faliment. Mentionez ca in calitate de fost actionar si salariat am si eu o suma de bani cu care ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma ,va rog . discover discover Buna ziua , am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv. Am de recuperat o creanta( am BO de la debitoare) de la o firma care tocmai si-a deschis : ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale firma insolventa iuliana Dragoi iuliana Dragoi Buna ziua, Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, a doua zi dupa declararea oficiala a insolventei si-a mutat o mare parte din salariati pe alta ... (vezi toată discuția)