avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card din italia postepay visa electron
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card din italia postepay visa electron

Buna ziua.Am un card lasat de o matusa din italia postepay si vreau sa scot euro care sunt pe el si nu stiu la ce banca din romania sa merg si cum imi da lei sau euro.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynna83 , utilizator 14:46, 27 Noiembrie 2013
Puteti scoate banii de la orice bancomat care accepta carduri visa electron si scoateti banii direct in lei. Am folosit si eu acest card si am extras bani cam de la marea majoritatea a bancilor. Singurul dezavantaj il reprezinta faptul ca nu puteti opta pentru cursul de schimb valutar la care o sa ii scoateti, iar dintre banci doar Raiffeisen am identificat ca afiseaza cursul, pentru a opta daca va este convenabil sau nu.De asemenea nu puteti interoga soldul, puteti doar sa scoateti banii direct. O zi frumoasa !
multumesc.intradevar am incercat la Raiffeisen si am reusit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariului cash utiliyator utiliyator Angajatii din sectorul de stat care lucreaza in institutii unde intreg personalul este platit prin intermediul cardurilor pot opta pentru plata salariului ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , dețin un card visa euro făcut în spania , afandu-mă ... Emi Carmen Emi Carmen Bună ziua , dețin un card visa euro făcut în Spania , afandu-mă în România am folosit un ATM al băncii transilvania pentru a retrage o sumă de bani , ... (vezi toată discuția)
Cont in euro in tara pentru detasat in italia flori2009 flori2009 Am un cont de salariu intr-o banca din tara, eu lucrand ca detasat in afara. Am scos bani din Italia, apoi am sunat la banca sa ma interesez de comisioane si ... (vezi toată discuția)