avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere SRL

Buna ziua,

Am un srl cu privire la care s-a pronuntat o hotarare de dizolvare ce a fost publicata in Monitorul Oficial. Apoi peste un an s-a pronuntat o hotarare de radiere care putea fi atacata in termen de 30 de zile de la comunicare. Problema e ca eu nu stiam de acest dosar de radiere. Am depus apel , acesta s-a inregistrat.
Apoi am aflat ca cei de la registru au obtinut hotararea de radiere si urmeaza sa faca mentiunea in registru cu privire la starea srl de societate radiata.

Ce mai pot face acum? Pot suspenda inregistrarea mentiunii cu privire la radierea societatii din Registrul Comertului? Eu cred ca apelul este suspensiv de executare, deci de ce sa se faca mentiunea in registru cu privire la radiere daca nu a ramas definitiva solutia de radiere?

Termenul de 30 de zile de la comunicare este cel din NOUL cod de procedura civila, nu? Pentru ca m-am uitat in legea soc comerciale si in legea privind registrul comertului, modificate, si nu apare un astfel de termen pentru apelarea hotararii de radiere.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Promovare actiuni si aparari in numele unei firme radiate? eagle_free eagle_free Buna ziua. Avem si noi o problema de lamurit in legatura cu o firma. Astfel, intre 2 firme au existat raporturi juridice comerciale care au dat nastere la ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Probleme srl cipu_mdl cipu_mdl Buna ziua, Am fost asociat intr-o firma de tip SRL. Problema este ca firma a fost radiata din oficiu pentru neprezentarea actelor contabile la termen. ... (vezi toată discuția)