avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Creditare primarie
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Creditare primarie

Va supun atentiei o problema cu care ne confruntam in prezent in speranta unei lamuriri . Am dori sa aflam daca primarul unei comune , poate imprumuta primaria in vederea implementarii unui proiect cu finantare nerambursabila de aprox. 50.000 euro . Proiectul este aprobat si contractat insa avand in vedere ca fondurile se ramburseaza doar dupa efectuarea cheltuielilor etapizat , primaria trebuie sa dispuna de cashflow sau de o sursa de finantare bancara . Din pacate finantarea bancara nu se poate accesa singura solutie fiind o creditare .

In acest context primarul poate imprumuta primaria ?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile NELA FURTUNA NELA FURTUNA Buna ziua. Intrebarea mea este daca mai nou se dau fonduri nerambursabile numai pe baza de proiect viabil, fara conditia de a veni in intampinare cu o parte ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene ContSters167247 ContSters167247 Sub deviza: Masura castigului este masura riscului pe care ti-l asumi... Va intreb: Cati dintre dumneavoastra ati accesat sau doriti sa accesati fonduri ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa gasesc investitor pentru suma de 3000 euro? anamariarus anamariarus Buna seara. Am un SRL-D infiintat de o luna, fara activitate. Am depus la OTIMMC Cluj un proiect de finantare nerambursabila din fonduri guvernamentale pentru ... (vezi toată discuția)