avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... 25%+25% supl.post/treapta func.public-reloaded
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

25%+25% supl.post/treapta func.public-reloaded

Buna ziua !
Sunt funct.public, si am castigat in instanta la trib.buc, plata 25 %+25% suplim.post si treapta, fara a se preciza de instanta procentul, lasand acesta la indemana legiuitorului.
Pana la data de 10 aprilie 2009, cand expira termenul, trebuie sa solicit completarea hotararii, conf..art.281,ind 2, CPc, adica sa gasesc o motivare solida pentru care sa invoc cei 25%, respectiv auditorii interni,viza cfp,faptul ca sporurile max.acordate sunt de 25%, vina legiuitorului ca nu a emis normele de aplicare pentru art.31/ leg.188/1999, alte „fineti”juridice, etc..va rog , persoana ce poate sa ma ajute sa formulez,aceasta cerere, sa ma contacteze la joji_may59@yahoo.com
Ofer recompensa. Urgent ! Cu stima, stefan
Cel mai recent răspuns: mjion , utilizator 21:16, 6 Aprilie 2009
Domnule imi pare rau dar nu te va putea ajuta cineva ,ptr ca nu exista nicaieri nicio referire la cuantum.Si eu am castigat ptr functionari iar instanta a admis partial cererea admitand ca nu poate stabili cuantumul deoarece legea nu stabileste,DAR EXISTA O SG SOLUTIE: exista o decizie a iccj prin care se stabileste ca ordonatorul de credite ,acolo unde legea nu prevede,poate prin dispozitie sau decizie sa stabileasca cuantumul.Asa ca tot cu conducatorul de institutie trebuie sa vb.Numai bine!!!!!!!!!
cum devine dispozitia conducatorului unitatii -fiind ordonator secundar de credite- executorie?
Care este acesta decizie a ICCJ???
am aflat ca mai multe dosare privind supl post+treapta de la diversi funct.publici , au ajuns in recurs la ICCJ si ...stationeaza, urmand sa se dea o decizie unica la toate ! este de bine sau..? cine stie amanunte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supl.tr-post 25%+25%, functio.public mjion mjion Buna ziua ! Sunt funct.public, si am castigat in instanta la trib.buc, plata 25 %+25% suplim.post si treapta, fara a se preciza de instanta procentul, lasand ... (vezi toată discuția)
Supliment 25%+25%, funct.public-reloaded mjion mjion Buna ziua ! Sunt funct.public, si am castigat in instanta la trib.buc, plata 25 %+25% suplim.post si treapta, fara a se preciza de instanta procentul, lasand ... (vezi toată discuția)
Spor de treaptã la fp iriyna iriyna Salutate prieteni ! Vreau să îi întreb pe cei care au promovat în instanță acțiuni pentru obținerea [b]sporului de treaptă ... (vezi toată discuția)