avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Recuperare sume de bani din hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Recuperare sume de bani din hotarari judecatoresti

Buna seara,
Institutia la care lucrez a primit hotararile judecatoresti prin care recuperam niste diferente banesti din anii anteriori. Cei care nu se regasesc pe hotararile acestea, din cauza neglijentei liderilor de sindicat, cum pot proceda sa isi rezolve problema?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ana2014 , utilizator 16:29, 28 Noiembrie 2013
Din pacate nu prea aveti cum recupera, trebuia sa verificati daca sunteti parte in proces sau nu ,. mai ales ca nu ati primit citatii . Puteti introduce o actiune la instanta dar numai sa nu fie tardiva in raport de data la care s-a creat porejudiciul .Mertgeti la un avocat cu o copie de pe sentinta judecatoreasca in care colegii dvs. au castigat .
Va trebui sa actionati institutia in justitie si sa obtineti HJ cu drepturile banesti. Pentru suta de euro va incadrati, pentru sporul de calculator da, pentru 221, 330 ... da, dar depuneti urgent, pana nu vine 1 ianuarie.
Sa se ocupe tot liderul de sindicat, ca de neplatit e neplatit, dar a facut actiune pentru unii, trebuie s-o faca si pentru ceilalti.
Veti primi banii mai tarziu, dar ii veti primi.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 Analatis Analatis Sunt profesor titular la un liceu care, platit per capita elev, are bani sa plateasca diferente de salariu castigate in instanta de sindicatul scolii. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Plata hotarari judecatoresti invatamant ciiprian24 ciiprian24 Buna ziua! As vrea sa stiu si eu daca nu s-au efectuat pe primul trimestrul plata integrala (1/4 din suma totala aferenta a primului trimestru) deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale în învãtãmânt luminita_ifrim luminita_ifrim Sindicatul unităţii de învăţamânt unde sunt titulară a obţinut recuperarea drepturilor salariale pe legea 221/ 2008. Au fost deschise două procese, ... (vezi toată discuția)