avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme familiale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme familiale

Parintii mei s-au despartit si eu am ales sa stau cu tata fiindca mama e plecata in afara , el a acceptat a si semnat la notar sa stau la el , mama plateste aproape lunar o suma de bani , dar taicamiu este nemultumit si cere tot mai mult si e agresiv + aduce insulte la adresa mea . Recent imi spunea ca ma da afara din casa , eu am facut 18 ani dar la notar a spus ca nu are voie sa ma dea afara . Niste sfaturi sau eu stiu ce ar trebuii sa fac in caz de ma da afara .
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 13:13, 28 Noiembrie 2013
Si esti inca la scoala ?
Nu are cum sa te dea afara, daca se intampla, mergi la politie. mai tarziu, cand nu vei mai fi la scoala, te poate evacua.
Daca ai unde sta, te poti duce la bunici de acum.
Da sunt la scoala , si voi urma si facultatea , acesta e ultimul an . Oricum casa nu este al lui sta si bunica mea . Dar si ea tot asa pentru bani ma tine sa plateasca pensia alimentara mama , el mai mult vrea sa ma dea afara nu stiu din ce conditii ca nu l-am deranjat cu nimic.
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2013
Alexandru95, utilizator
uite o idee, vezi daca te ajuta cu ceva: tu ai 18 ani, ceea ce in ochii legii te face major dar pentru ca inca studiezi parintii tai (amandoi) iti datoreaza intretinere pana la 26 de ani si doar daca esti inca in nevoie (adica nu ai alte venituri si nici nu esti casatorit). Gandeste-te daca poti sa te intretii din suma primita de la mama ta si din cea pe care ar trebui sa o primesti de la tatal tau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 17 ani marianamary97 marianamary97 buna ziua am 17 ani si mai am 9 luni si fac 18 ani. eu nu am tata traiesc de cand eram mica cu mama si bunica. am un iubitt mai mare cu 6 ani decat mine. ... (vezi toată discuția)
Crescut de altii decat parintii zmkalasnikov zmkalasnikov Buna sa incep cu inceputul, la varsta de 8 ani ai mei s-au despartit, iar mama fiind constransa si santajata de parintii tatalui meu,a renuntat la mn. Am fost ... (vezi toată discuția)