avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cate luni se poate intarzia cu pensia de intretinere?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cate luni se poate intarzia cu pensia de intretinere?

Am inteles ca se pot intarzia 2 luni cu pensia de intretinere?
Dupa ce trece acest termen cum procedez pentru a-l chema in judecata pentru neplata? Il reclam la politie sau unde?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 21:36, 3 Aprilie 2009
Faceti o plangere la sectia de politie de care apartineti pentru abandon de familie.
puteti ingadui intarzierea si mai mult, numai ca nu e o.k pentru copil .daca doriti sa-l "atentionati" cu privire la neplata, puteti sa-l reclamati chiar si inainte de doua luni, chiar si in luna urmatoare neplatii...;)
vorbiti intai cu el si apoi plangere la politie pt. abandon de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie intretinere minor crina32 crina32 fostul sot ,este in somaj din luna sep2009 din acel moment nu a mai platit pensia de intretinere a fiului in varsta de 10 ani...as dori sa-i recapat aceste ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara cat dureaza? florentina i. florentina i. Buna ziua..as dori daca daca sunteti amabili sa imi raspundeti unde se face plangerea penala.pentru neplata pensiei alimentare..la parchetul de pe langa ... (vezi toată discuția)
Reclamatie neplata pensie alimentara karamell karamell Buna ziua! Am vrut sa reclam pe fostul sot pentru neplata pensiei alimentare,dar politistii de la sectia de politie mi-au zis ca trebuie sa astept pana trec ... (vezi toată discuția)