avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporuri

Buna ziua, as vrea sa va intreb ce reprezenta sporul de 20% acordat la cresele de copii in anul 1991. Eliberam adeverinte ptr cei care vor sa isi reconstituie veniturile ptr pensie si cautand in statele vechi gasim un spor de 20% care nu stim ce fel de spor era.

Alte discuții în legătură

Neconcordanta intre carnetul de munca si fluturasi. dumitruzaharia dumitruzaharia Buna seara! Din anul 1997 si pana in prezent am pastrat toti FLUTURASII. In urma verificarii acestora cu datele inscrise in CARNETUL DE MUNCA sunt diferente ... (vezi toată discuția)
Acordare adeverinta grupa a ii-a de munca anterior anului 1990 MihaiCezar MihaiCezar Buna Ziua! Tatal meu a lucrat din 1973 pana in anul 2009 la o societate in Bucuresti in functia de vopsitor. Acum cand s-a apropiat vertiginos de iesirea la ... (vezi toată discuția)
Refuz adeverinta salarii brute / solutie rapida morarugeo morarugeo Buna ziua , Ma adresez utilizatorilor avocatnet cu o problema relativ simpla dar careia nu-i vad o solutie rapida. Unchiul meu ce are peste 90 de ani , ... (vezi toată discuția)