avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca

Tip solutie: fără casare
Solutia pe scurt: Admite apelul formulat de pârâta-apel..................... împotriva Sentinţei civile nr.............. din 26.06.2013 pronunţată de ........ în Dosarul nr. în contradictoriu cu reclamantul-intimat . Anulează sentinţa civilă apelată şi judecând cauza va respingere acţiunea. Fără cheltuieli de judecată. DEFINITIVÃ. Pronunţată în şedinţă publică, azi 27 noiembrie 2013. .
Document: Hotarâre...................
Ce mai pot face? Ar mai fi o cale de atac? Este vorba de un conflic de munca.In
aceeasi speta, acelasi avocat, difera doar numele, solutiile sunt diferite. Unde ma mai pot adresa?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Divort hotarare definitiva ? aura dana aura dana Sotia a castigat procesul de divort cu daune morale, la judecatorie din culpa exclusiva a sotului, dovedit cu martori. Sotul a facut recurs, iar la tribunal ... (vezi toată discuția)
Casare in tot dmanisor dmanisor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este urmatorul pas care pot sa-l fac( SC SRL) in urma hotararii data de Curtea de apel; Tip solutie: cu ... (vezi toată discuția)
Tardivitate apel ANAMACO ANAMACO Buna ziua. As dori sa stiu care ar fi caile de atac sau continuarea acestui proces avand in vedere cele de mai jos: Solutia pe scurt: Admite excepţia ... (vezi toată discuția)